Lej en BMW hos forhandleren
Pressemeddelelse 13. april 2010

BMW og Sixt introducerer BMW Rent

Lej en BMW direkte hos forhandleren. BMW Financial Services Denmark A/S indgår for første gang nogensinde i et tæt samarbejde med et biludlejningsselskab. I foråret 2010 introducerer Sixt og BMW de to koncepter BMW Rent og MINI Rent, som giver store fordele for kunderne.

BMW vil fra foråret 2010 tilbyde udlejning af BMW og MINI fra alle autoriserede forhandlere i Danmark. I samarbejde med Sixt, som er et af verdens største biludlejningsselskaber, vil man nu kunne leje BMW og MINI fra mere end 20 steder i hele landet.

Sixt elsker BMW

"Jeg er rigtig glad for og stolt over, at det tætte samarbejde, vi allerede har med BMW via vores selskabers hovedkontorer i München, nu implementeres i Danmark. Hos Sixt vil vi gerne kunne give vores kunder gode køreoplevelser – noget BMW jo altid har været synonym med. I Tyskland kalder vi samarbejdet ’Sixt liebt BMW’ (Sixt elsker BMW, red.) Det mener vi også er en meget rammende beskrivelse for samarbejdet her i Danmark," fortæller Kasper Gjedsted, adm. direktør for Sixt Danmark.

BMW og Sixt har allerede et tæt samarbejde på hjemmemarkedet i Tyskland, men den danske aftale er den første af sin art mellem bilproducenten og et biludlejningsselskab i Danmark.