Præsentation af sektionen og initiativtagerne


Vi er tre medlemmer, der i et stykke tid har gået med ønsket om at starte et interessefællesskab for ejere af BMW roadstere, og med bestyrelsens opbakning gør vi nu alvor af idéen.

I det kommende klubblad indkalder vi derfor til opstartsmøde for BMW Club Danmark, Roadster Sektionen. Men hvad er det, vi vil med sådan en sektion? Vi vil gerne lave et interessefællesskab, hvor vi kan dele viden om BMW roadstere, afholde arrangementer for såvel sektionens som alle Clubbens medlemmer, etablere kontakt til ligesindede klubber og så, ikke mindst, at mødes til fælles køreture i de dejlige biler.

Vi vil ikke være en ”klub-i-klubben”. Derfor skal vi heller ikke have egne vedtægter, bestyrelse, generalfor-samlinger og den slags. Vi er først og fremmest medlemmer af BMW Club Danmark, men har bare en særlig interesse for de 2-sædede og topløse modeller. Det er dog også klart, at sektionen har brug for nogle drivende kræfter, og her melder vi tre os naturligvis til at tage den første tørn.

I sektionens elegante logo, som du ser her på hjemmesiden, er der et stort Z bag ved roadster silhuetten. Vi ved godt, at BMW har produceret roadstere før den første Z-bil kom på markedet i 1989 (Z1).  Det er dog svært at komme udenom, at for os BMW entusiaster er bogstavet Z synonymt med roadstere, og derfor skulle det også være en del af sektionens logo. Vi skal dog forsikre dig om, at hvis du ejer en 328 fra 1930’erne eller en 507 fra 1950’erne, så er du også meget velkommen i vores sektion ?

Her følger en kort præsentation af de tre initiativtagere med deres egne ord: