01-12-2022
Problemet er løst. 

29-11-2022 kl. 8.00
Leverandøren er ved at løse problemet. 

26-11-2022 kl. 13:00. 
Vi oplever i øjeblikket problemer med at logge ind som bruger, på hjemmesiden - Det er ikke kun galt hos dig.

Mvh. Rasmus Brandslund
SekretærKlubblad 3-2022 er kommet varm ud af trykken, og er på vej ud til alle medlemmerne - De første har allerede modtaget her pr. 12-11-2022. 
Vi er bekendt med, at der er huller i distributionen; det vil sige der er et svingende antal medlemmer, der oplever slet og ret ikke at modtage bladet. 

Mangler du stadig at modtage bladet inden for den kommende uges tid eller to? Så skriv gerne i forum, så finder vi ud af det - Eller til formand Brian. 

Klubbladet er også lagt online, og kan findes lige her: TRYK HER

Med venlig hilsen
Rasmus Brandslund
Redaktør, næstformand, sekretær

Kære medlemmer

Desværre har vores kasserer Søren Bille set sig nødsaget til at forlade posten i bestyrelsen, og dermed også posten som kasserer. Det var svært at kombinere arbejdet og posten, med andre personlige forpligtelser og situationer.

Kasserer-posten er vigtig for klubben, og det er af høj vigtighed at vi fortsat sikrer drift af klubben, betaling af vores regninger og løbende bogføring.

Næstformand og sekretær, Rasmus Brandslund, har midlertidigt overtaget arbejdet med kassereropgaverne, og vil føre disse videre frem til kommende generalforsamling, i det omfang det er nødvendigt.

I forhold til den nu ledige plads i bestyrelsen, har bestyrelsen rakt ud til suppleant Erna Jacobsen, der heldigvis gerne vil træde til i bestyrelsen frem til kommende generealforsamling.
Tak til Erna.

Mvh.
Bestyrelsen i BMW Club Danmark.