Ingen ubehagelige overraskelser med BMW Premium Selection
BMW Corporate Communications
Pressemeddelelse


En eksklusiv service fra BMW sætter nye standarder for brugte biler. Som de eneste på markedet giver BMW to års garanti helt op til 200.000 km. Og med BMW Service Inclusive kan man lykkeligt glemme alle bekymringer om service, vedligeholdelse og de fleste reparationer, for det er med i pakken.

For mange mennesker medfører dét at købe en brugt bil en risiko for at få en ubehagelig overraskelse. Er der for eksempel snydt med kilometertælleren, har bilen været involveret i en ulykke, som ikke er blevet anmeldt, eller har bilen en skjult skade? Det kan nogle gange føles som et lotteri at købe en brugt bil. Men disse bekymringer undgår man ved at vælge BMW Premium Selection.

Kun de bedste biler får lov at være med BMW Premium Selection er kundens garanti for, at bilen er blevet tjekket grundigt igennem. For at blive optaget i programmet må en BMW ikke være mere end fem år gammel, og den må ikke have kørt mere end 120.000 km. De biler, der er omfattet af BWM Premium Selection-programmet, gennemgår et omfattende 72-punkts-tjek, og bilernes historie registreres omhyggeligt. Derfor skal en BMW i programmet ikke bare være optisk i orden, den skal også være teknisk i orden. Man kan kun se, at der er tale om en brugt bil ved at kigge på kilometertælleren.