• Sektioner i Klubben

BMW Club Danmark er meget bred og alle med interesse for mærket BMW vil kunne finde sig til rette i klubben. Men har man lige en specifik interesse indenfor et mindre felt, så kan det være at en af klubbens sektioner er noget.

ROADSTER SEKTIONENEN

Roadster Sektionen er et interessefællesskab, indenfor rammerne af BMW Club Danmark, for alle ejere af BMW roadstere.Roadster Sektionen er kort sagt mødestedet for ejere af BMW roadstere, uanset alder på bil og chauffør.

02 & CLASSIC SEKTIONEN

02 & Classic Sektionen er et interessefællesskab, indenfor rammerne af BMW Club Danmark, for alle med interesse for Klassiske BMW biler.

E30 SEKTIONEN

E30 Sektionen er et interessefællesskab, indenfor rammerne af BMW Club Danmark, for alle med interesse for BMW E30 modeller.

Cron Job Starts