BMW Club Danmarks Bestyrelse

Bestyrelsen er sammensat af 6 personer. Nedenfor finder du funktion, navn, email og telefonnr. Har du lyst til at læse mere om de forskellige personer, så er der en kort profil du kan læse herunder.
Brian S Jensen

Brian S Jensen

Formand
Medlemsservice

Jeg hedder Brian Steen Jensen, født i 1970, gift og har 2 børn. Vi bor i Hesselager som nok er bedst kendt for "Damestenen", men for at sætte det på landkortet, så ligger det mellem Nyborg og Svendborg.

I 1989 blev jeg udlært som Elektronikmekaniker på Statsfængslet i Nyborg og derefter har jeg arbejdet bl.a. i England med montage af alarm- & overvågningsudstyr. Derefter blev det til 25 år som Elektroniktekniker hos Contex A/S i Svendborg.

I dag arbejder jeg som Service Tekniker på "Industrielle Lasere" hos Masentia A/S i Odense - det er et job som byder på et hav af spændende opgaver rundt i store dele af verden (USA, Kina, Mexico, Brasilien og naturligvis hele Norden og Europa).
Vores lasere bruges til et utal af forskellige opgaver, men for lige at nævne et par :

De hvide symboler på knapper, viskerarm, afviserarm m.v. er lasergraveret - også i din BWM
Den hårde side i dit pas (den med billedet) er lasergraveret
Lego logo'et på toppen af alle Lego klodser, er Laser dybdegraveret ned i støbeformene
Det tynde materiale som stomiposer er lavet af, er skåret ud med laser

Ved siden af arbejdet driver jeg eget firma med salg og reparation af IT samt alarmer og videoovervågning.

På BMW-fronten startede det i 1989 med at jeg skiftede min første bil (Ford Taunus 1.6) ud med en E21 323i. Derefter er det blevet til 4 stk. 320i E30, en 525i E34, et par E39'ere og så vores nuværende E70 X5 40d som der heldigvis bliver tid til engang imellem at pudse og vedligeholde. Jeg sætter stor pris på at alt er originalt og i tip-top stand - selvom en bil ikke er ny længere, så er det ingen undskyldning for at alt ikke fungerer og ser ud som nyt.


BMW Club Danmark har jeg været medlem af i ca. 25 år og med min plads i bestyrelsen vil jeg gøre mit til at det kommer til at køre så gnidningsfrit som muligt samt at vi får fokus på det som det drejer sig om - nemlig vores interesse i ét af de bedste bilmærker, nemlig BMW

4019 3552
Stefan Bellahn

Stefan Bellahn

Kasserer

Mit navn er Stefan Bellahn, årgang 68 og bor i Vejle. Oprindelig stammer jeg dog fra den sydligste del af landet – nemlig Kruså hvor jeg er født og opvokset. De seneste 24,5 år har jeg arbejdet som Transportchef hos HAVI Logistics som leverer food og nonfood til større restaurantkæder i Danmark.  

 Interessen for BMW startede lidt ved et tilfælde. Jeg har en del år været  ”VW fan” med bla. en Passat 35I, 2 Passat 3B – hvoraf den ene var en V6 tdi. Men nok var nok, da der for anden gang i løbet af 2 år skulle skiftes hjulophæng på V6´eren og en større motorreparation følgende. Blev i 2007 tilbudt en E39 stationcar med 30.000 km på klokken – prøvekørt – og købt. Bilen kunne ikke sammenlignes med VW – så det var et fantastisk godt bytte. I 2011 blev jeg tilbudt lidt for mig en drømmebil - en E53 med kørte 25.000 kilometer. Denne blev købt og den har jeg stadig.


Jeg har været medlem af BMW-Club Danmark siden 2010 og jeg glæder mig til et fantastisk samarbejde med de øvrige bestyrelsesmedlemmer og ikke mindst med alle jer i klubben der elsker at køre BMW.  

 

4025 2597
Rasmus Brandslund

Rasmus Brandslund

Næstformand
Sekretær
Annoncøransvarlig
Mit navn er Rasmus Brandslund og er årgang 1982. Jeg er født i Odense men opvokset i Vejle, hvor jeg også bor i dag. Jeg er uddannet produktionsingeniør, og arbejder med teknisk projektledelse i en større virksomhed i Horsens. 

Min interesse for BMW startede nok allerede da jeg var 4 år. Mine forældre købte en BMW E21 315 i 1986, som kørte trofast de næste mange år. Så trofast at jeg fik den at køre i, da jeg fyldte 18år i år 2000. Jeg havde den desværre ikke i mere end et par måneder, da den ikke gik igennem syn. Jeg var helt uden bil frem til 2005, hvor jeg købte min 1978 323i, der siden da er blevet restaureret så den fremtræder rigtigt fin. Det er min første selv-købte bil, og er desværre nu solgt videre til en entusiast i Tyskland.
Derudover har jeg efterhånden haft et par andre daily drivers; E32 735i, E28 520i og 535i, E30 325i, E30 325e, E30 320i samt min nuværende E34 525i.

Jeg har været medlem af BMW Club Denmark siden januar 2005, hvor jeg købte min 323i, og har medlemsnummer 3250. Jeg er glad for, at komme i bestyrelsen, og vil gøre mit til at præge den positive udvikling, jeg synes klubben har haft de sidste par år!
2238 1364
Søren Lund

Søren Lund

Bestyrelsesmedlem

Mit navn er Søren Lund (5119), jeg er født i 1992 og jeg har været medlem af klubben siden efteråret 2013. Jeg bor i Middelfart, er uddannet elektriker, og arbejder til daglig i en landsdækkende el installations virksomhed.

Min interesse for BMW startede på bagsædet af mine forældres E34 525I, som for mig var noget helt særligt. Min første BMW var en E36 318ti, som jeg senere byttede ud med den E46 325ti Compact jeg har i dag. For mig er både den originale og den tilpas stylede, en rigtig BMW. Den overskydende fritid bliver brugt på rejser, min båd og musik - jeg har spillet trommer siden helt lille.

I Bestyrelsen og som arrangementskoordinator vest vil jeg gøre mit for at hjælpe medlemmerne med arrangementer og støtte op om den gode kurs klubben og den siddende bestyrelse har.

 
6075 6441
Tom Carlsen

Tom Carlsen

Klubshop

Medlemsnummer 2094.
Jeg er 53 år og gift med Dorthe - Vi bor i Vendsyssel nær Løkken.
Jeg er ansat i GVA Gruppen, de første mange år i produktionen, hvor jeg svejsede i plastik - I dag arbejder jeg på lageret.

Jeg har været medlem af klubben i cirka 20 år.  I de mange år jeg Dorthe og jeg fået rigtigt mange gode venner, og mange ses vi også med privat - Så ud over BMW snak, kan klubben også dette.

Som nyt bestyrelsesmedlem vil jeg arbejde på, at klubben forbliver en klub for alle.

Min første tur bag rattet i en BMW var i min fars 2002Ti, hvor jeg fik lov til at lege nede på stranden. Mor var ikke stolt over det - Hun syntes jeg skulle vente til jeg var blevet konfirmeret.

2424 2219
Martin Frederiksen

Martin Frederiksen

Arrangementskoordinator

Jeg er født i 1992 og bor i Hjallerup i Nordjylland sammen med min kæreste Anne Mette Lyden Nielsen og hendes søn Michael. Jeg har medlemsnummer 5947 og har været medlem siden 2018. Anne Mette er dog kommet i klubben siden hun var lille.

Starten på mit eventyr med BMW startede da jeg var 10 år da mine forældre købte en e30 325i som jeg ellers vaskede og støvsugede så snart jeg kunne komme afsted med det. Her startede interessen for BMW og bilpleje det har så hunget ved lige siden. Da jeg så endelig selv blev 18 år købte jeg min første BMW, en E46 320d sedan som jeg havde i 2 år. Derefter kom der mange forskellige modeller til, jeg fandt ud af at det var sjovt at handle.

I øjeblikket kører vi BMW 118d e81, 330d f31, 325i E36 cabriolet.

Jeg er uddannet automekaniker og har egentlig sjovt nok også  speciale i BMW. Jeg har arbejdet i flere år som automekaniker og værkstedschef hos Tofthandel i Brønderslev hvor hovedparten af solgte biler er BMW. I dag er jeg selvstændig automekaniker i samarbejde med Thomas Landberg i Hjallerup.

Min idé i at blive bestyrelsesmedlem her i klubben er at kunne hjælpe med at sætte en smule mere gang i en ellers rigtig god og fantastisk klub hvor vi alle brænder for det samme, nemlig BMW og det at bruge bilen og nyde den.

22594426