Cruise om Hjelm bugt!

Hermed indbydelse til en hygge tur hjelm bugt rundt på Møn 
:)

Så er foråret kommet og det er tid til et hyggeligt cruise rundt om Hjelm bugt.
I coronatiden har jeg kørt en del ture ud i det blå og fundet et par gode ruter i landskabet på Møn.
En af dem følger sydkysten af Møn rundt langs vandet og egner sig fint til et cruise med et par stop for billeder, is og strække ben.

Vi starter i Næstved på Uno-X tanken på Ny Præstøvej i Næstved. Her kører vi fra kl 10.00 og sætter kursen mod Farø via sydmotorvejen. På Farø laver vi lige et opsamlingsstop og fortsætter herfra kl ca. 10.45.
Fra Farø fortsætter vi til Bogø og ind på Møn, og det er her den egentlige tur starter. Ud over land, gennem små byer og så tæt på kysten som muligt. Vi kommer til Rytsebæk Strand og gør holdt for et par billeder, fortsætter igennem Hjelm by hvor der advares om høns på vejen, og fortsætter forbi Møn is og frem til Klintholm havn. Her gøres holdt, og der er mulighed for en lokal Møn is.
Vi vender næsen imod Stege kl ca 13.00, og forsøger at ankomme til Samlermuseet Thorsvang senest kl 13.30. Her er der mulighed for en sen frokostbuffet(meld gerne ud om du ønsker frokost så vi kan give besked) Buffeten koster 225,- pr. person og er for egen regning. Buffeten er åben til kl 15.00 og Museet lukker kl 17.00.

https://www.thorsvangsamlermuseum.dk/

Her er der udstillet ting og sager fra fortiden. Et komplet ismejeri, en isenkræmmer, en stor samling af øl og alle mulige andre ting som genkendes fra fortiden. Her kan man gå på opdagelse på egen hånd, og turen slutter her.

Ialt er turen fra start i Næstved til slut i Stege ca. 90 km.

Tid og sted: Søndag d 29 maj kl 10.00, start fra Uno-X tanken på Ny Præstøvej i Næstved.

Tilmedling: i forum, KLIK HER
Eller på sms 2384 7557

Mvh. Allan Nielsen (3717)