Klubaften i Herning

Hos Arne Poulsen Aut. BMW service værksted

Tid og sted: Torsdag den 15.november 2018, fra kl. 18.30 til 22.00

Arne Poulsen BMW Service

Dueoddevej 1

7400 Herning

Tilmelding: Senest den 11. november, til Birk på birk@nkbirkmose.dk eller på hjemmesiden under arrangementer.

Så er det igen blevet tid til, vores årlige klubaften, hos Arne Poulsen i Herning, selvfølgelig vil Arne igen i år være vært for div. Forfriskninger m.m. og senere på aftenen, må vi se om det tradition tro bliver lune frikadeller med kartoffelsalatJ.

Som de foregående år, er det medlemmernes aften, og derfor er der ingen program for aftenen, men vi plejer jo nok, at kunne finde noget at snakke om J, eller fortælle røvehistorier, og det er selvfølgelig sådan en aften, hvor vi måske kan få sat ansigt på nogle af de klubkammerater, vi måske har skrevet med på forum.

 De sidste mange år, har vi været langt over 100 medlemmer, kan vi tangere det i år?. Som sagt, det er medlemmernes aften, nye som gamle, så mød op og vær med til at præge aftenen, så vi sammen, kan få en hyggelig aften i Herning.

P.S. Hvis der lige er en bil du er interesseret i, så er jeg sikker på, at der kan arrangeres prøvekørsel, og det plejer heller ikke at være noget problem, hvis der er nogle der vil købe tøj, eller måske en BMW cykel J .

 Mangler i reservedele, så bestil dem på lageret, så de kan ligge parat til jer på aftenen, der er 15 % rabat på reservedele, der er bestilt på forhånd, og som udleveres på dagen. Hvis I bestiller tid til service udført på dagen (i normal åbningstid), så vil der også være 15 % på det. Der kan selvfølgelig ikke gives normal BMW Club Danmark rabat, sammen med disse gode aftaler. Det er vigtig, at I bestiller service i god tid, da der er et begrænset antal tider på dagen.

Så husk at sige BMW klubaften, når I bestiller jeres reservedele, eller tid til service.

Vel mødt.

Mvh. 1160 Birk