Træf hos Arne Poulsen BMW Service i Herning,

med start på Himmelbjerget.

 

Lørdag den 23 – 9 – 2017, inviterer Arne Poulsen BMW service i Herning til træf.

Da vi har holdt klubaften hos Arne Poulsen i 10 år, er tiden inde til at prøve noget nyt, og derfor bliver det denne gang en lørdag.

Kl. 9.30 starter vi dagen, med morgenkaffe på Hotel Himmelbjerget, som klubben er vært for, efter morgenmaden, vil der være tid til at gå en tur i området på egen hånd.

Kl. 11.30 præcis, er der afgang fra Himmelbjerget, vi kører mod Silkeborg, og derfra mod Herning, af den gamle rute gennem Hørby Lunde Bakker, Pårup, Bording, Ikast og Hammerum, planen er at vi skal ankomme Til Arne Poulsen i så nogenlunde samlet flok J kl. 13.00.

Kl. 13.30 Vil Arne være vært for Danmarks national ret, som er stegt flæsk med kartofler og persillesovs, der vil selvfølgelig også være forfriskninger.

Eftermiddagen skal stå i hyggens tegn, og der vil være mulighed for prøvekørsel af biler, der vil også være gode tilbud på reservedele og tilbehør, bestil evt. på forhånd, så ligger reservedelene klar til jer. I er også velkommen til at tage jeres overskudsting med og holde lidt bagagerumssalg, arrangementet slutter CA. KL. 17.00.

Adresser til GPSen:

Hotel Himmelbjerget, Himmelbjergvej 20, 8680 Ry

Arne Poulsen BMW service, Dueoddevej 1, 7400 Herning

 

Seneste tilmelding er 17 – 9 – 2017

Tilmelding med medlems nr., navn og antal personer skal sendes til Birk på birk@nkbirkmose.dk eller i tråden på hjemmesiden under arrangementer.

Vel mødt alle sammen.