”Langs Gudenåen 2019” 

en køretur i det midt- og østjyske

fra Energimuseet ved Tange Sø til lystbådehavnen i Udbyhøj 

søndag d. 28. april kl. 1000 - ca. 1630De seneste 2 år har vi haft held til at få gennemført en tidlig start på Roadster sæsonen. Det forsøger vi også i år, og vi indbyder hermed dig/jer og din/jeres roadster til 3. etape af ”Langs Gudenåen” - en tur på knap 100 kilometer.

Vi har sørget for, at vi igen i år har tag over hovedet, når vi nyder rundstykke/morgenkaffe og frokost .

Vi mødes kl. 1000, hvor vi stoppede sidste år, nemlig ved Energimuseet ved Tange Sø, hvor vi har fået lov at låne Picnichytten. I Picnichytten er der flere borde/bænkesæt under tag  - se foto længere nede i invitationen. Der er toiletter i en af de nærmeste bygninger, som vi har fået lov til at benytte.

Vi vil sørge for, at der er smørselv rundstykker til alle. Drikkevarer, kaffe/the m.v. bedes I selv medbringe.

Der vil også være tid til at ”sparke dæk” m.v., ligesom kort/kørselsvejledning vil blive udleveret til hver bil, inden vi kører fra Energimuseet.

Adressen er Bjerringbrovej 36, 8650 Bjerringbro. Kig efter et BMW Club Danmark skilt, og derefter efter vore beachflag. Se kort længere nede i invitationen0, hvor vejen er markeret med gult.

Omkring kl. 1045 begiver vi os ud på en spændende køretur, hvor vi så vidt muligt følger Gudenåens forløb.

I Ulstrup laver vi dog en afstikker fra Gudenåen, for at køre op til Fussing Sø, hvor vi gør et kort stop for at nyde den flotte udsigt.

Fra Fussing Sø kører vi mod Randers via Fladbro. Turen går videre over Gudenåen ud til Gl. Estrup Herregårdsmuseum, hvor der er planlagt frokost.

Frokost anretningen består af: Fiskefilet, lune frikadeller, 2 slags salat, samt brød og smør. Prisen er kr. 100,- pr. person excl. drikkevarer. Frokost og drikkevarer er for egen regning.

Fra Gl. Estrup fortsætter vi syd om Randers Fjord til Udbyhøj kabelfærge. Her skal vi fragtes over fjorden, for at slutte køreturen af ved Udbyhøj Lystbådehavn.
Vi forventer at være fremme ved Udbyhøj Lystbådehavn omkring kl. 1630.

Ruten er planlagt til - så vidt det er muligt - at foregå på flotte, kønne mindre veje, som man normalt ikke lige vil køre på. Alle veje er asfalteret.
 
Tilmelding senest torsdag d. 18. april på mail roadstersektion@bmw-club.dk eller på telefon 4037 7850 eller 2323 1267. Oplys medlemsnr., navn, telefonnr. samt hvor mange I kommer. Hvis I ikke ønsker at komme med kabelfærgen over Randers Fjord skal vi også vide det ved tilmeldingen, da vi skal have bestilt færgebilletterne på forhånd.

VI SER FREM TIL AT SE MANGE AF JER TIL EN SPÆNDENDE TUR I DET MIDT- OG ØSTJYSKE - ”LANGS GUDENÅEN 2019”.

Mange hilsner
Ina, Preben og Per

 

 


 Picnichytten ved Energimuseet


 Udsigt over Fussing Sø


 Gl. Estrup Herregårdsmuseum


 Udbyhøj kabelfærge