Invitation til Roadster Sektionens medlemmer

Forårstræf og køretur på Sydfyn er flyttet til søndag den 16. august 2020

Vi starter med morgenarrangement hos Lisbeth og Jens Møller i Faaborg. Herefter en køretur på ca. 60 km i det sydfynske landskab.

Køreturen er i varieret, bakket og smukt landskab. Vi kommer forbi et gods, små landsbyer, stråtækte bindingsværkshuse, stengærder og syrenhegn. Vi kører gennem flere skove, og der vil være udsigt til vand flere steder. Der er indlagt pauser ved Faldsled Havn og ved en rasteplads med udsigt til Arreskov Sø.

Vi spiser frokost på den hyggelige Restaurant Skovlyst, som ligger i Svanninge Bakker.

 PROGRAM:

Kl. 10.00:

Vi mødes hos Lisbeth og Jens Møller, Kløvermarken 1, 5600 Faaborg, hvor der serveres kaffe/the og rundstykker betalt af BMW Club Danmark. Vi får også mulighed for socialt samvær og at se på biler.

 Kl. 11.00-13.00:

Køretur i det varierede og kuperede landskab omkring Faaborg. Vi kører forbi Holstenshuus Gods, gennem golfbanen ved Faaborg Golfklub, til Svanninge, Millinge og Faldsled med den berømte Falsled Kro. På Faldsled Havn holder vi en pause med udsigt til Helnæs Bugt og Illumø.

Turen fortsætter gennem Damsbo Skov og til Haastrup. Herefter i bakket og højtbeliggende landskab til Ny Stenderup og videre til en rasteplads med udsigt til Arreskov Sø, hvor vi holder en lille pause. Herefter køres til Restaurant Skovlyst.

Køreturens længde er ca. 60 km. Bortset fra enkelte korte strækninger vil ruten være anderledes end køreturen i 2019.

 Kl. 13.00:

Frokost på Restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker, Odensevej 169, 5600 Faaborg. Her serveres restaurantens Skovplatte med 2 slags sild, lun fiskefilet, 2 slags kødpålæg og ost. Pris pr. person kr. 138 ekskl. drikkevarer.

Restaurantens hjemmeside er: www.skovlyst.dk

Restaurant Skovlyst ligger på et af de højeste punkter i Svanninge Bakker, ca. 87 m over havets overflade.

Efter frokosten vil der være mulighed for at se nærmere på Svanninge Bakker, som er et af de mest unikke naturområder i Danmark. Området kaldes også de Fynske Alper. Som ét ud af kun 15 områder i Danmark - og som det eneste på Fyn - er Svanninge Bakker og Bjerge en del af Danmarks Naturkanon.

Gennem tiden har Svanninge Bakker dannet ramme om fynske arrangementer og fynbomalernes motiver.

Kendt er også ”Festpladsen” med talerstolen, der består af tre store sten placeret i midten af pladsen. Fra ”Festpladsen” er der god udsigt over det bakkede område.

Det er et historisk sted, der i al sin tid har fungeret som folkeligt samlingspunkt i naturen, og hvor der i nyere tid har været afholdt mange grundlovsmøder og andre arrangementer.

TILMELDING:

Vi ser frem til at se rigtigt mange af jer og jeres roadstere på Sydfyn søndag den 16. august 2020.

Hvis det skulle være nødvendigt at begrænse deltagerantallet, vil tilmeldinger foregå efter først-til-mølle princippet.
Tilmelding senest den 7. august 2020 på e-mail til: mollerfaaborg@gmail.com.

Oplys venligst medlemsnummer, antal deltagere, deltagernavne, mobilnummer og om I deltager i frokosten eller ej.

Lisbeth og Jens Møller