rotator
img
Om BMW Club Danmark!Club shopLinksMedlems login
img img
Kalender
 
img
 

Tilbage ...

Moseltur 2010
Dato: 24. september 2010 Tid: 10:00 - 10:00

BMW Club Tour Mosel den 24. – 29. September 2010

 

Dette års Mosel tur kommer igen til at stå i Nürburgring- og motorsportenstegn. I år skal vi til VLN langdistanceløb om lørdagen på Nürburgring, derfor begynder årets tur en dag tidligere end før og er dermed også forlænget med 1 dag, så vi er afsted i 5 dage i år.

 

Der er afgang fra Danmark fredag d. 24 september 2010. Vi skal igen i år bo ved Mosel i den lille hyggelige landsby Bruttig på Hotel Petrus Mosellanus – du kan se mere her: www.hizak.de.

Det er et mindre familiedrevet hotel med Kroatiske specialiteter – alt sammen hjemmelavet.

 

VLN langdistanceløb er udover 24 timers løbet i maj, et af de eneste, hvor der køres på både Grandprix strækningen og Nordsløjfen! Dette sætter jo ekstra høje krav til kørerne, da de skal huske 24,433 km med Nordsløjfens 73 sving plus Grandprix strækningens kurver og chikaner; ”værsgo og spis” den ”lille mundfuld”!! Nå, jo så skal bilerne også lige holde til de mange op- og ned gearinger gennem kurverne og alle stigningerne, hvoraf den ”værste” er på 17% igennem 4 timers løb plus morgenens- og formiddagens tidstagning. Du kan læse mere her: http://www.vln.de/index.php

 

Udover igen at skulle opleve, hvad ”ringen” ultimativt er skabt til, skal vi besøge AC Schnitzer, der om nogen jo må siges at hænge sammen med BMW Motorsport. I år består AC Schnitzers motorsport team af: Jörg Müller, Dirk Werner, Uwe Alzen såvel som Andy Priaulx, Dirk Müller og Augusto Farfus. De bemander deres 2 BMW M3 GTR biler.

 

Der er jo nogle heldige klubmedlemmer, som har prøvet at sidde i en BMW M5 Ring Taxi ført enten af Andy eller Augusto, hvis du ikke er en af dem, kan du se nogle af de heldige ”kartofler” på dette link: http://bmw.tv/com/home/showVideo.do?articleID=5011&spaceID=2

Hos AC Schnitzer får vi en rundtur, hvor vi bliver vist rundt overalt, og frokosten får vi lov at indtage i deres personalekantine, hvor priserne ligger på 3 - 6 EUR for et måltid. Længere ind bag kulisserne kan man vist ikke komme. Du kan læse om AC Schnitzer her: http://www.ac-schnitzer.de

 

Derudover skal vi vanen tro have en ”slappe af dag”, der ikke handler om biler og motorsport. I år skal vi besøge Burg Eltz, der er bygget i 1157, som idag stadig ejes af den samme familie 800 år senere. Her skal vi på borgrundvisning, der inkluderer et besøg i skattekammeret.

 

Udover borgbesøg skal vi også på guided tur med en lokal vinbonde i vinmarkerne omkring Bruttig og til vinsmagning hos samme. Du kan læse mere om Andreas Schneider her: http://www.weingut-schneiders.de

 

Så skal vi en dag retur op på Ringen, hvor vi skal på rundvisning bag kulisserne og bruge dagen i den nyopførte oplevelsesverden, hvor der er museum, 4D biograf, og interaktivte udstillinger og meget meget mere. Bagefter skal vi over på Nordsløjfen, hvor de som har lyst kan køre på banen – og få en køreoplevelse med deres ”Bimmer” uden sidestykke.

 

Deltagere:  BMW Club Danmark medlemmer – et medlemsskab dækker husstanden.

Pris:  DKK 2.450,-

Prisen er per person i dobbeltværelse og inkluderer; 5 overnatninger i dobbelt værelse, lækker buffet hver aften, entrebillet til VLN langdistance motorløb på Nürburgring, entreen dækker adgang til pitten samt tribunerne på grandprix strækningen, entre til Nürburgrings nye oplevelsescenter, backstage tur på Nürburgring, indgangsbillet til Burg Eltz samt guided vinmarktur og vinsmagning.

 

Tilmelding kan ske nu til:

Christina Rasmussen tlf: 60 48 24 76 mail: christina@bmw-club.dk
Kristian Baes tlf: 20 85 56 86 mail: kristian@bmw-club.dkTilbage ...

Overblik over BMW Club Danmark


Logget på som: Gst

BMW Club Danmark

Er en aktiv klub med en entusiastisk medlemskreds af ligesindede BMW-kørere. Klubben bestræber sig på at holde indholdsrige arrangementer af såvel teknisk som social og selskabelig art. Det er i denne forbindelse vigtigt at fastslå, at medlemsskab af BMW Club Danmark ikke fordrer en større teknisk forståelse og indsigt i bilmotorernes verden. Interessen alene er rigeligt.

© 2014 Copyright BMW Club Danmark