rotator
img
Om BMW Club Danmark!Club shopLinksMedlems login
img img
Kalender
 
img
 

Tilbage ...

Rulletræf hos Landberg
Dato: 28. april 2012 Tid: 10:00 - 16:00
Rullefelt / Chiptuningsdag hos Landberg.dk i Hjallerup

Tuning af bil (diesel) til 3800 kr. - Landberg vil dog meget gerne at dette bestilles på forhånd, dette kan ske pr. mail thomas@landberg.dk eller tlf. 28 28 28 38.
 
 
Landberg bor på Søndergade 69, 9320 Hjallerup.
 
Effektmåling af bil 200 kr - der ydes af BMW Club Danmark et tilskud pålydende 150 kr pr. rulning, således medlemmers pris er sølle 50 kr! Bemærk at Landberg dog kun har felt til 2-hjuls-drevne biler. (Beklager, iX-ejere!)
 
10% rabat på BellAdd-produkter - personligt har jeg haft rigtig gode erfaringer med dette, og Landberg er med garanti villig til at give bilen en ekstra tur på rullen for at se effekten af disse produkter.
 
Arrangementet varer fra 10-16, og er på et "kom som du vil"-basis. Umiddelbart lyder tidsplanen at der tunes fra 10-13 og rulles fra 13-16, men er der huller indimellem, kan der godt blandes lidt. Wink Forplejning står den lokale Shell, der har til huse få hundrede meter fra Landberg, for til almindelige dagspriser, de sælger ligeledes Vpower hvis man lige vil have den lille smule ekstra at blære sig med, når man står med effektmålingsattesten i hånden. Thumbs Up


Tilbage ...

Overblik over BMW Club Danmark


Logget på som: Gst

BMW Club Danmark

Er en aktiv klub med en entusiastisk medlemskreds af ligesindede BMW-kørere. Klubben bestræber sig på at holde indholdsrige arrangementer af såvel teknisk som social og selskabelig art. Det er i denne forbindelse vigtigt at fastslå, at medlemsskab af BMW Club Danmark ikke fordrer en større teknisk forståelse og indsigt i bilmotorernes verden. Interessen alene er rigeligt.

© 2014 Copyright BMW Club Danmark