rotator
img
Om BMW Club Danmark!Club shopLinksMedlems login
img img
Medlemskab
Forny kontingent
Bliv medlem
 
img
 

Meld dig ind i BMW Club Danmark

Danmarks officielle BMW Klub for alle som ejer en BMW bil eller som bare har interesse for mærket. I 2012 nåede vi op på over 900 medlemmer jævnt fordelt over hele landet

Så skynd dig at melde dig ind nu og få adgang til vores store forum, hvor du kan få glæde af al den viden de andre medlemmer sidder inde med.

 

Du får jævnlige nyhedsmails, du kan benytte vores medlemsfordele (forsikring, rabat på reservedele m.v.) - og du får mulighed for at deltage på vores gratis værkstedsdage/aftener

 

Du vil kunne deltage i køreture, træf, udenlandsture, køreteknisk kursus, Trackdays + meget mere.

Du får også tilsendt et flot klubblad 4 gange om året - det indeholder tekniske artikler, artikler om læsernes egne biler / oplevelser, test af nye BMW modeller m.v.


Det koster kun 400,- årligt


Meld dig ind her og vær medlem i morgen!

 

Velkommen til !!

 


Mvh.
Brian S Jensen
Formand

Østergade 51

5874 Hesselager
brian@bmw-club.dk

 


Overblik over BMW Club Danmark


Logget på som: Gst

BMW Club Danmark

Er en aktiv klub med en entusiastisk medlemskreds af ligesindede BMW-kørere. Klubben bestræber sig på at holde indholdsrige arrangementer af såvel teknisk som social og selskabelig art. Det er i denne forbindelse vigtigt at fastslå, at medlemsskab af BMW Club Danmark ikke fordrer en større teknisk forståelse og indsigt i bilmotorernes verden. Interessen alene er rigeligt.

© 2014 Copyright BMW Club Danmark